Ο Στέλιος Μανωλάς έκανε το «2 στα 2» στον πάγκο της ΑΕΚ ως υπηρεσιακός προπονητής, καθώς μετά την ευρεία νίκη επί του Ηρακλή στο πρωτάθλημα κατάφερε να οδηγήσει την Ένωση στην εκτός έδρας νίκη (1-0) επί της Ξάνθης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο παλαίμαχος άσος στις δηλώσεις του μετά το ματς στα Πηγάδια αναφέρθηκε στις συζητήσεις της ομάδας με τον Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ μεταξύ άλλων έδωσε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του δικέφαλου για την κατάκτηση του «τριπόντου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά:

«Το κύπελλο μας ενδιαφέρει πολύ. Γι’ αυτό ήρθαμε να νικήσουμε ή έστω να πάρουμε την ισοπαλία, γιατί μετά έχουμε τα παιχνίδια με Πανελευσινιακό και Λάρισα. Κάναμε καλή εμφάνιση κόντρα σε μια ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ. Κινδυνεύσαμε μια δυο φορές, αλλά τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά».

Για την πιθανότητα να μείνει στον πάγκο της ομάδας: «Είμαι προσωρινός, όπως συμβαίνει συνήθως όταν αποχωρεί ο πρώτος προπονητής. Η ομάδα μου έκανε αυτή την τιμή. Σήμερα έχει έρθει ο νέος προπονητής και συζητάει, πιστεύω ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη η υπόθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι, ιδιαίτερα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Ένα τέτοιο ματς πρέπει να είναι μια γιορτή, να διεξαχθεί σε καλές συνθήκες, με καλή διαιτησία και να κερδίσει ο καλύτερος».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης