Για τον Πανθρακικό, που προκαλεί ευχάριστη έκπληξη με την πορεία του στη φετινή Super League μίλησε ο τεχνικός των Θρακιωτών, Άκης Μάντζιος, τονίζοντας ότι η ομάδα του απαλλαγμένη από το άγχος της παραμονής θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάντζιου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Μπεν Σαμπάτ: «Είναι ένας κεντρικός αμυντικός, ο οποίος έχει πολύ καλή τεχνική με τη μπάλα. Είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος παίκτης για αυτό και τον επέλεξα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ κόντρα στον Εργοτέλη».

Για τον Πανθρακικό: «Πετύχαμε τους παίκτες που αντικατέστησαν αυτούς που έφυγαν την περσινή σεζόν. Ευτυχώς οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν μας βγήκαν. Φέτος έχουμε μία καλή πορεία που παίζουμε καλά και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια. Έχουμε μια καλή σεζόν. Είμαστε προσγειωμένοι. Πλέον, αφού ο μεγάλος στόχος μας –να παραμείνουμε στην κατηγορία- επιτεύχθηκε στοχεύουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Το τι θα καταφέρουμε θα το δείξει η πορεία».

Για το προπονητικό κέντρο και τις υποδομές στην Κομοτηνή:
«Υπάρχει προπονητικό κέντρο. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά και οργάνωση στα τμήματα των υποδομών. Όσα παιδιά είναι μαζί μου από την Κ20 θα πάρουν ευκαιρίες, όπως κάποια πήραν και φέτος».

Για την προσεχή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Θα κάνουμε τα αδύνατα-δυνατά για να τον δυσκολέψουμε. Γνωρίζουμε βέβαια τη διαφορά που υπάρχει στις δύο ομάδες. Θα κάνουμε ότι σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια κόντρα σε μεγάλους αντιπάλους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης