Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός αγωνίζονται απόψε απέναντι σε Πανιώνιο και Άρη, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Basket League. Οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν τον Άρη (20:45, Novasports 2) στη Θεσσαλονίκη σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά και για τις δύο ομάδες.

Ο Παναθηναϊκός ζητά τη νίκη για να παραμείνει σε απόσταση νίκης από τον Ολυμπιακό ενόψει του ντέρμπι «αιωνίων» που ακολουθεί και θα κρίνει την πρώτη θέση στη regular season. Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς υπολογίζει τον Τζέιμς Γκιστ που ξεπέρασε το πρόβλημα στον δεξιό αντίχειρα, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Γκάνι Λαουάλ και Έι Τζέι Σλότερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Άρης από την πλευρά του χρειάζεται δύο νίκες στα τρία τελευταία παιχνίδια του, με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό εντός, αλλά και Ρέθυμνο εκτός, ώστε να τερματίσει τέταρτος στην κανονική περίοδο.

Στις 19:00 (OTE Sport 3) ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στο ΣΕΦ τον καταδικασμένο σε υποβιβασμό Πανιώνιο. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θα προφυλάξει παίκτες εν όψει του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ και αυξημένο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Καββαδάς, Κατσίβελης, Χριστοδούλου, και Μουράτος.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης