Χωρίς τους Τσόρι Ντομίνγκες, Εντινγκά, Μπενίτες, Μποτία και Αφελάι θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη για το παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα (1/11, 19:30, Novasports 2), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Στην προπόνηση της Παρασκευής ο Ντομίνγκες έκανε θεραπεία, ενώ ο Εντινγκά ένιωσε ένα σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και προληπτικά έμεινε εκτός. Ο Μπενίτες συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ενώ ο Μποτία προφυλάχτηκε, επίσης, λόγω του κρυολογήματος που τον ταλαιπωρεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Ιμπραΐμ Αφελάι, ο οποίος υπέστη ένα ελαφρύ διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική και προφυλάχτηκε ενόψει του ματς στο Τορίνο, κόντρα στη Γιουβέντους.

Όσοι έμειναν εκτός αποστολής θα προπονηθούν το Σάββατο στις 11:00, ενώ οι τραυματίες θα ακολουθήσουν μέσα στο Σαββατοκύριακο τα προγράμματά τους.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου και Σιόβας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης