Ο Πανθρακικός επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου, σε ματς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Η ομάδα της Κομοτηνής πανηγύρισε τη νίκη με εύστοχο πέναλτι του Ιγκόρ στο 59’, ενώ ο Πανιώνιος αγωνίστηκε από εκείνο το σημείο με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Χατζηισαΐα. Να σημειωθεί ότι το παιχνίδι διεκόπη για περίπου δέκα λεπτά, αφού έσβησαν τα φώτα στο γήπεδο, λόγω μπλακ άουτ.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Ο Πανθρακικός ανέλαβε τον έλεγχο του αγώνα και την πρωτοβουλία των κινήσεων από νωρίς και περιόρισε τον Πανιώνιο σε παθητικό ρόλο. Στο 10’ το σουτ του Πέρεθ Μορένο πέρασε άουτ, ενώ στο 37’ ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Έμποου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι κρίθηκε στο 58’. Ο Χατζηισαΐας ανέτρεψε τον Κάσες στην περιοχή και ο Ιγκόρ από την άσπρη βούλα σκόραρε και πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα. Μάλιστα, ο παίκτης του Πανιώνιου αποβλήθηκε και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Ο Πανθρακικός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία και στο 75′ ο Ντιγκινί σούταρε αλλά ο Γιαννακόπουλος κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι.

Μέχρι το τέλος τίποτα δεν άλλαξε και το μόνο που αξίζει αναφοράς ήταν η δεκάλεπτη διακοπή, λόγω πτώσης τάσης του ρεύματος.

Πανθρακικός – Πανιώνιος 1-0 (Nova 3)

Γκολ: 59′ πεν. Ιγκόρ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κίτρινες κάρτες: Παπαγεωργίου, Κάσες, Ποτουρίδης

Κόκκινες κάρτες: 58′ Χατζηισαΐας

Πανθρακικός (Μάντζιος):
Πασχαλάκης, Παπαγεωργίου, Μορένο (46′ Ντιγκινί), Μεχία, Τζάνης (67′ Λαδάκης), Κάσες (79′ Χασομέρης), Σερφά, Έμποου, Μπαϊκαρά, Ποτουρίδης, Ιγκόρ.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Παντίδος (89′ Σμυρλής), Μπουμάλ, Γιάννου, Σιώπης (79′ Μασούρας), Χατζηισαΐας, Κολοβός, Αργυρόπουλος, Ιμπαγάσα (60′ Γκέζος).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης