Sτην Segovia της Ισπανίας πραγματοποιήθηκε το παγκόσμιο κύπελλο ποδηλασίας ΑΜΕΑ του 2014 και γι’ ακόμα μια φορά ο Εδεσσαίος αθλητής Ευάγγελος Νίκου κατάφερε να σηκώσει ψηλά την ελληνική σημαία.

Στην κατηγορία Η2, και μάλιστα στην πρώτη του συμμετοχή σε τόσο υψηλό επίπεδο, έκανε πολύ καλές εμφανίσεις αφήνοντας σπουδαίες υποσχέσεις για το μέλλον. Συγκεκριμένα στον αγώνα αντοχής 36 χιλιομέτρων κατέλαβε την 11ηθέση με χρόνο 1:34.33 και στην ατομική χρονομέτρηση 11 χιλιομέτρων την 12η θέση με χρόνο  24:21 που σε σχέση με τον συναγωνισμό θεωρούνται και οι δυο πολύ καλές εμφανίσεις. Γεμάτος από θετική ενεργεία και πιστή στον εαυτό του ο Βαγγέλης μετά τον αγώνα δήλωσε: «Με την υποστήριξη της οικογενείας μου και την αμέριστη συμπαράσταση των χορηγών μου, άντλησα όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την παγκοσμία συμμέτοχη και θέλω να πω σε όλους ενε μεγάλο ευχαριστώ. Η ζωή μου έχει διδάξει ότι κάποιος πρέπει να είναι υπομονετικός και ότι με αποφασιστικότητα και διατήρηση θετικής αντιμετώπισης σε δύσκολες καταστάσεις μπορεί κανείς να προσπερνά τα εμπόδια. Ελπίζω να μπορώ να εμπνεύσω και άλλους, να θέτουν υψηλούς στόχους και να ζήσουν τα όνειρά τους».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γι’ ακόμα μία φορά ο Εδεσσαίος αθλητής σήκωσε ψηλά την ελληνική σημαία…

Ανάμεσα σε 400
O Ευάγγελος Νίκου αγωνίστηκε ανάμεσα σε 400 από τους καλυτέρους παγκόσμιους παρα-ποδηλάτες από 38 χώρες που πήραν μέρος στην Segovia, το Σαββατοκύριακο (25-27 Ιουλίου) για το UCI Παρα-ποδηλασία δρόμου. Το παγκόσμιο κύπελλο, ήταν το τελευταίο μεγάλο γεγονός πριν από τον επόμενο μήνα που θα γίνει το παγκόσμιο πρωτάθλημα στις ΗΠΑ

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ευάγγελος Νίκου με την ομάδα του…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης