Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση. Το ματς θα διεξαχθεί στο «Nick Galis Hall» την Τετάρτη 7/10 και την κλήρωση σχολίασε ο αρχηγός των «κίτρινων» της Θεσσαλονίκης, Σπύρος Μούρτος στην επίσημη ιστοσελίδα του Άρη:

«Σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ματς. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας που χαρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κι αυτό τα λέει όλα. Περιμένουμε να παίξουμε σε ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall» και η ώθηση του κόσμου παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις. Η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους μας. Όμως είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε παραπάνω, αφού αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειάς μας και προέχει το μοντάρισμα της ομάδας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του ο εκπρόσωπος της ΚΑΕ Άρης στην κλήρωση, κ. Δημήτρης Παπακυριάκης δήλωσε: «Η κλήρωση έβγαλε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Nick Galis Hall», όπου θα μας δοθεί ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Ελπίζω ο αγώνας να διεξαχθεί σε καλές συνθήκες και να μην έχουμε απρόοπτα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης