Η Λέστερ, η οποία από φέτος θα αγωνίζεται και πάλι στα «σαλόνια» της Πρέμιερ Λιγκ τίναξε την μπάνκα με την απόκτηση του επιθετικού Λεονάρντο Ουλόα από την Μπράιτον.

Πιο συγκεκριμένα οι «λεπιδες» δαπάνησαν περίπου 8 εκατομμύρια λίρες, που είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει ξοδέψει πότε ο σύλλογος για μεταγραφή παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα το ποσό αυτό, το οποίο σημειωτέον μπορεί να εκτοξευθεί ακόμα και στα 10 εκατομμύρια λίρες με τα μπόνους, είναι ρεκόρ και για την Μπράιτον.

Ο 28χρονος Αργεντινός μετακόμισε στην Μπράιτον τον Ιανουάριο του 2013 από την ισπανική Αλμερία για δύο εκατομμύρία λίρες και την περασμένη σεζόν σημείωσε 16 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Ουλόα δήλωσε σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας: «Δεν σκεφτόμουν να αφήσω την Μπράιτον. Θα μου άρεσε να παίξω στην πρέμιερ λιγκ με την φανέλα της αλλά τώρα που μου παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο αποφάσισα να την αρπάξω».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο προπονητής της Λέστερ, Νάιτζελ Πίρσον, δήλωσε: «Θα είναι μια πολύ καλή προσθήκη στους ήδη υπάρχοντες επιθετικούς μας αφού λόγω των προσόντων του θα αυξηθούν οι επιλογές μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στην ομάδα μας.»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης