Λιγότερο σοβαρός από ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Δημήτρη Σιόβα στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής μας ποδοσφαίρου με τη Ρουμανία, για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας αμυντικός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 80ο λεπτό της αναμέτρησης στο Βουκουρέστι και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου της «γαλανόλευκης» έκαναν λόγο για ρήξη έσω πλαγίου, τραυματισμός που θα τον κρατούσε περίπου τρεις εβδομάδες από τους αγωνιστικούς χώρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σιόβας πάντως την Τετάρτη υπεβλήθη σε εξετάσεις στο Metropolitan και, όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί μία ήπια κάκωση (του έχει κάνει οίδημα) στο δεξιό γόνατο, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν στις θέσεις τους οι καρδιές των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας διεθνής αμυντικός μετά από αυτήν την εξέλιξη πιθανότατα θα μείνει εκτός από τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή.

Εντούτοις, όπως όλα δείχνουν θα προλάβει το ματς της προσεχούς Τετάρτης με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Παρίσι για το Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης