Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς αποδεικνύεται «λίρα εκατό» για τον Ολυμπιακό. Ο Σέρβος αμυντικός χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε ως δανεικός από την Άντερλεχτ, προκειμένου να αναπληρώσει το κενό του Ανδρέα Σάμαρη, έχει αφήσει πολύ καλά δείγματα γραφής στις πρώτες του εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα είχε σημαντική συμβολή στη χθεσινή ονειρική πρεμιέρα των Πειραιωτών στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου η ομάδα του Μίτσελ νίκησε 3-2 την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μιλιβόγεβιτς, μιλώντας σε Μέσο της πατρίδας του, αναφέρθηκε στη σημαντική επικράτηση επί των «ροχιμπλάνκος», ενώ μεταξύ άλλων εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για χρόνια στους πρωταθλητές Ελλάδας.

«Όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή και των συμπαικτών σου, ενώ το περιβάλλον σου έχει δείξει πως σε πιστεύει, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το αποδείξεις και να δώσεις το 100% σου για το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα που είμαι στην Αθήνα, αυτό μου συμβαίνει.

Οι οπαδοί με έχουν αποδεχτεί και δείχνουν εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, κάτι που δεν είχε γίνει σε καμία άλλη ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς στην ιστοσελίδα: «telegraf.rs» και πρόσθεσε: «Όπως είναι φυσικό αυτό είχε θετική επιρροή σε μένα. Αλλά, ένα παιχνίδι δεν αρκεί για να παίζω στο τοπ επίπεδο στο μέλλον».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για το αν μίλησε με τον Μίτσελ μετά το τέλος του ματς, ο Σέρβος μέσος ανέφερε: «Τον είδα για πολύ λίγο, γιατί ήταν απασχολημένος από τον Τύπο. Ωστόσο, δεν είναι από τους προπονητές που ξεχωρίζει παίκτες και είτε λέει καλά λόγια, είτε τους κατακρίνει. Το καλό παιχνίδι που έκανα οφείλεται στους συμπαίκτες μου, γιατί παίζοντας καλά όλοι μαζί, ήρθε το θετικό αποτέλεσμα».

Τέλος, για το δανεισμό του από την Άντερλεχτ, ο Μιλιμόγεβιτς τόνισε: «Όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα, ήθελα να αφήσω το παρελθόν πίσω μου. Είναι ωραία να παίζεις εδώ, ενώ και η Αθήνα είναι πολύ ωραία. Ο κόσμος στο δρόμο με αναγνωρίζει και με σέβεται. Είμαι περήφανος που παίζω σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη παράδοση και ξέρω τι σχέση έχει με τον Ερυθρό Αστέρα. Μακάρι να μείνω, γιατί νιώθω σαν να είμαι στη Σερβία, γιατί αυτά είναι τα χρώματά μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης