Ενθουσιασμένος και περήφανος που πλέον θα φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού εμφανίστηκε στις πρώτες δηλώσεις του μετά τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Παράλληλα ο 23χρονος μέσος στάθηκε στη σχέση των «ερυθρόλευκων» με τον Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο έχει αγωνιστεί στο παρελθόν, ενώ μεταξύ άλλων υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να βοηθήσει την ομάδα του Μίτσελ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είμαι χαρούμενος που έρχομαι στον Ολυμπιακό. Είμαι υπερήφανος που είμαι κομμάτι αυτής της ομάδας, μιας ομάδας με τόσο μεγάλη παράδοση! Γνωρίζουμε καλά πως η πρώην ομάδα μου είναι ο Ερυθρός Αστέρας, καθώς και τη σχέση που υπάρχει με τον Ολυμπιακό! Μπορώ μόνο να πω ότι έχω επιστρέψει… σπίτι μου! Δεν βλέπω την ώρα να φορέσω τα χρώματα του Ολυμπιακού, το λευκό και το κόκκινο, τα χρώματα της καρδιάς μου», ανέφερε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς

Ο Σέρβος διεθνής δεν παρέλειψε να στείλει και το μήνυμά του προς τους οπαδούς της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αυτό που μπορώ να πω, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως θα σας δώσω το 100%! Θα προσπαθήσω να παίξω καλά και θέλω να δώσω ό,τι έχω για να κάνουμε κάτι καλό με τον Ολυμπιακό και να μεγαλώσω και εγώ περισσότερο ποδοσφαιρικά, μαζί με την ομάδα μου!».

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε ο Μιλιβόγεβιτς,
Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Σεπτεμβρίου 2014, 17:12

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης