Μειώθηκε κατά μία αγωνιστική (από 4 σε 3) η τιμωρία της έδρας του Παναθηναϊκού για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League αποφάσισε να μειώσει το χρηματικό πρόστιμο των «πράσινων» κατά 40.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, έμεινε ως είχε η ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών από το τρέχον και δύο από το επόμενο πρωτάθλημα, ενώ το παιχνίδι κατακυρώνεται με 3-0 υπέρ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας δέχεται τυπικά και στην ουσία την έφεση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατά της υπ΄ αριθμ. 121/2012 απόφασης της ΠΕ/Super League. Εξαφανίζει εκκαλουμένη. Κατακυρώνει τον διακοπέντα αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός της 18/3/2012 υπέρ της ΠΑΕ Ολυμπιακός με τέρματα 3-0. Τιμωρεί την ΠΑΕ Παναθηναϊκός με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επίσης, επιβάλλει ποινή διεξαγωγής τριών (3) αγώνων χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή 212.000 ευρώ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης