Μειώσεις 50% στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του Ολυμπιακού τα οποία θα παρουσιαστούν αύριο στο Καραϊσκάκη ανακοίνωσε την Τρίτη η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα παρουσιάσει τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2015-2016, αύριο Τετάρτη 8 Ιουλίου (14:30) στην αίθουσα Συνεντεύξεων Τύπου του «Γ. Καραϊσκάκης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η χρονιά που ο Σύλλογος γιορτάζει τα 90 χρόνια ζωής και της ασύγκριτης δόξας του, συμπίπτει με μια εποχή στην οποία οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δοκιμάζονται, όπως όλοι οι Έλληνες, από μία πρωτοφανή, για την σύγχρονη εποχή, οικονομική κρίση.

Ο Ολυμπιακός ανοίγει την αγκαλιά του σε όλους τους δοκιμαζόμενους Έλληνες και με πρωτοφανείς μειώσεις τιμών, οι οποίες φτάνουν μέχρι και 50%, σε εισιτήρια τα οποία αντιστοιχούν σε πολλές χιλιάδες θέσεις, τους δίνει τη δυνατότητα να είναι παρόντες μαζικά στο δεύτερο σπίτι τους.

Στις κρίσιμες αυτές μέρες για την Ελλάδα, ο Ολυμπιακός, ανταποκρινόμενος στην καταστατική του αρχή, αντλεί δύναμη από τον λαό του και την επιστρέφει σε αυτόν, με στόχο ένα Καραϊσκάκη με γεμάτες τις ψυχές των φιλάθλων μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης