Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν στα Χανιά ο Πλατανιάς και ο Αστέρας Τρίπολης. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σκορ την Κυριακή στα Περιβόλια, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Super League, κι έτσι απέτυχαν αμφότερες να πετύχουν την πρώτη νίκη τους στο νέο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 2ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Ναζλίδη, ωστόσο οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 47ο λεπτό με τέρμα του Μπαράλες. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

TΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Γιακουμάκης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή του Αστέρα από τον Λισγάρα, και ο διαιητής της αναμέτρησης υπέδειξε πέναλτι.

Ο Ναζλίδης το εκτέλεσε ένα λεπτό αργότερα (3΄) και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πλατανιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα κακά μαντάτα συνέχισαν για τον προπονητή της Τρίπολης, Σάκη Τσιώλη, όταν στο 9ο λεπτό ο Λισγάρας έκανε ανόητο φάουλ στον Γιακουμάκη, και ο διαιτητής τον τιμώρησε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες για περισσότερο από 80 λεπτά.

Ο προπονητής του Αστέρα, αμέσως έκανε εσωτερικές αλλαγές, φέρνοντας τον Πιπίνη σαν δεύτερο στόπερ και τον Κοντοέ αριστερό μπακ.

Ο Ουσέρο έμεινε μόνος στο κέντρο, με τον Κάφα να γυρίζει λίγα μέτρα πιο πίσω. Παρά την αριθμητική υπεροχή ο Πλατανιάς φάνηκε να χαλαρώνει, όντας μπροστά στο σκορ και παίζοντας με παίκτη παραπάνω, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μην υπάρχουν αξιόλογες φάσεις μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Τσιώλη να κάνει δύο αλλαγές και να περνάει στον αγωνιστικό χώρο τον Ζησόπουλο και τον Ναβάρο. Ο δεύτερος έδωσε άλλη πνοή στην ομάδα της Τρίπολης, η οποία ευτύχησε να ισοφαρίσει σχεδόν αμέσως.

Στο 47΄ ο δραστήριος Ναβάρο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο επίσης πολύ καλός Μπαράλες, έπιασε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.

Ο Πλατανιάς ανέβασε την απόδοσή του μετά το τέρμα του Αστέρα και έχασε δύο εξαιρετικές ευκαιρίες στο 56΄ με τον Γουνδουλάκη να μπαίνει από δεξιά, να κάνει το πλασέ αλλά η μπάλα να φεύγει άουτ και στο 75΄ όταν ο Τόρες μόνος μπροστά από τον Ερνάντεζ, πλάσαρε άουτ. Από εκεί και πέρα τίποτε δεν άλλαξε και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες (1-1).

Κίτρινες: Φερνάντες, Ιντζίδης – Λισγάρας, Πιπίνης, Μπαράλες

Κόκκινες: Λισγάρας 9΄ (δεύτερη κίτρινη)

Πλατανιάς (Μαρίνος Ουζουνίδης): Γεωργαλλίδης, Θέρα (82΄ Πόπο), Φερνάντες, Ιντζίδης, Δημήτρης, Τετέ, Σιώπης, Μπέλιτς (70΄ Τόρες), Γουνδουλάκης, Ναζλίδης, Γιακουμάκης (52΄ Νούνες).

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης)
: Ερνάντεζ, Τσαμπούρης, Γκοιάν, Λισγάρας, Πιπίνης, Ουσέρο, Κοντοές, Ντε Μπλάσις, Κάφα (46΄ Ναβάρο), Καράσκο (46΄ Ζησόπουλος), Μπαράλες (+90΄ Μπακασέτας).

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης