Με το ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς Καλλονή-Ατρόμητος στη Μυτιλήνη, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής της Super League. Στο 23’ ο Μίνγκας άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ για τον Ατρόμητο ισοφάρισε στο 83’ ο Παπάζογλου.

Το γκολ για την Καλλονή ήρθε στο 23’. Ο Μίνγκας από διαγώνια θέση έπειτα από ασίστ του Πετρόπουλου έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πανηγύρισε την επιτυχία του. Επτά λεπτά αργότερα η Καλλονή απείλησε με τον Μανούσο, ενώ ο Ατρόμητος απάντησε στο 36’ όταν ο Μπρίτο έκανε το γυριστό σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος απείλησε πρώτος, καθώς ο Δημούτσος βγήκε τετ α τετ με τον Άλεξιτς, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ των γηπεδούχων. Η Καλλονή λίγο πριν από τη συμπλήρωση 80 λεπτών έχασε τεράστια ευκαιρία, αφού ο Πετρόπουλος δεν πρόλαβε να βάλει το πόδι του. Μάλιστα η μπάλα πέρασε και τον Γκορμπούνοφ και σταμάτησε στο δοκάρι.

Η ισοφάριση για τον Ατρόμητο ήρθε στο 83’. Ο Καραμάνος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Παπάζογλου με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Η Καλλονή πανηγύρισε την παραμονή της στην κατηγορία, ενώ ο Ατρόμητος μπήκε στα πλέι οφ.

Καλλονή-Ατρόμητος 1-1 (Novasports 4)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 23′ Μίνγκας – 83′ Παπάζογλου

Κίτρινες κάρτες: Κεϊτά – Ούμπιδες

Καλλονή: Αλέξιτς, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Τσαμπούρης, Καλτσάς, Κεϊτά, Μίνγκας (81′ Άλβες), Λεοζίνιο (76′ Αράς), Πετρόπουλος, Μανούσος (90′ Πιπίνης).

Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Αγκουαζί, Φυτανίδης, Μπρίτο (54′ Καράσκο), Μπάλλας (52′ Κατσουράνης), Κιβρακίδης, Καραμάνος, Ούμπιδες, Δημούτσος (64′ Παπάζογλου), Λαζαρίδης, Κοντοές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης