Πανευτυχής για τον νέο θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη φορά κόντρα στη Γιουβέντους εμφανίστηκε ο Μίτσελ, μία ημέρα μετά τη νίκη με 1-0 σκορ των Πειραιωτών επί της «μεγάλης κυρίας» του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι, νικήσαμε τη Γιουβέντους και την Ατλέτικο κι αυτό δεν μπορούν να το καυχιούνται πολλοί» ανέφερε στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «cadena ser» ο «τιμονιέρης» των ερυθρόλευκων, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις πιθανότητες πρόκρισης για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κάναμε ένα μεγάλο βήμα, αλλά δεν είναι το καθοριστικό. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας, αλλά έχουμε φέρει τον όμιλο σε μια δύσκολη κατάσταση. Θα παίξουμε ακόμη ένα ματς στην έδρα μας και πρέπει να συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία».

Καταλήγοντας, ο Ισπανός τεχνικός μίλησε για την εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα των «ερυθρόλευκων», Ρομπέρτο, στέλνοντας παράλληλα ένα μήνυμα στον προπονητή της Ισπανίας, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε: «Δύο από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Μοράτα και ο Ρομπέρτο, ήταν Ισπανοί, αλλά ειδικά ο δικός μας ήταν εντυπωσιακός κι έκανε σπουδαία εμφάνιση. Πιστεύω πως αξίζει να κληθεί στην εθνική από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε σαν επιβράβευση»

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης