Για τα όσα κωμικοτραγικά εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα στον επαναληπτικό του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου μίλησε ο Μίτσελ στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser», τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι κινδύνεψε η σωματική ακεραιότητα του ίδιου αλλά και των άλλων μελών της «ερυθρόλευκης» αποστολής.

«Τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Μας πετούσαν από φωτοβολίες και κροτίδες μέχρι και μπουκάλια σε όλη τη διάρκεια. Ήταν δύσκολο να σταθείς ακόμα και όρθιος να δώσεις οδηγίες», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και πρόσθεσε: «Ξέραμε ότι δεν ήταν εύκολη αναμέτρηση επειδή είχαμε ένα μικρό αβαντάζ μετά τον πρώτο αγώνα με ένα γκολ, όμως κάπου πρέπει να υπάρχει και ένα όριο, το οποίο το ξεπέρασαν κατά πολύ οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καταλαβαίνω τον διαιτητή. Πραγματικά τον καταλαβαίνω. Ίσως αν δεν ξεκινούσε το ματς να ζούσαμε χειρότερες καταστάσεις. Ήθελε να το τελειώσει, όπως και εμείς για να σηκωθούμε να φύγουμε από κει πέρα. Πήγαμε στο γήπεδο στις 6 το απόγευμα και φύγαμε στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα. Ο αγώνας κράτησε πάνω από 100 λεπτά επειδή είχαν βάλει γκολ που τους έδινε την πρόκριση και έκαναν τα πάντα για να μην παιχτεί ποδόσφαιρο.

Το χειρότερο, όμως, είναι ότι κινδύνευσε η σωματική μας ακεραιότητα. Στο τέλος είχαν μπει κάποιοι μέσα και κυνηγούσαν τους παίκτες μας, όπως τον Σαβιόλα. Ο Σαβιόλα και οι άλλοι αναγκάστηκαν να αμυνθούν.

Δεν κατάφερα να μιλήσω στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς. Η αίθουσα ήταν γεμάτη από οπαδούς του ΠΑΟΚ, που περίμεναν με άγριες διαθέσεις».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, ο Μίτσελ μίλησε και για την «μονομαχία» ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, τονίζοντας: «Νομίζω ότι η Ρεάλ είναι φαβορί για την πρόκριση. Θεωρώ ότι βρίσκεται ένα βήμα μπροστά από την Μπάγερν.

Ο Γκουαρδιόλα έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα, στην οποία ωστόσο υπήρχε μεγαλύτερο ταλέντο. Νομίζω ότι η διαφορά τους είναι πως οι παίκτες της Ρεάλ ακόμα και στην κακή τους μέρα μπορούν να κάνουν ενέργειες με τις οποίες να αλλάξουν τη ροή του ματς».

Τέλος σε ερώτηση για την τέταρτη αναμέτρηση του μπασκετικού Ολυμπιακού με την «βασίλισσα», ο Ισπανός προπονητής επισήμανε: «Μετά το 2-0 που είχε κάνει η Ρεάλ ήμουν με τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ. Να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη που είναι το τέταρτο ματς των δύο ομάδων».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης