Η Φιορεντίνα πέρασε νικηφόρα από την Τούμπα, επικρατώντας με 1-0 τον ΠΑΟΚ κι έκανε το «3 στα 3» στο Europa League, ωστόσο όπως διατράνωσε ο Βιτσέντζο Μοντέλα στη συνέντευξη Τύπου, οι «βιόλα» του θα παίξουν το ίδιο δυνατά και στα επόμενα παιχνίδια του ομίλου.

«Έχει αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού μας. Κάναμε μία καλή νίκη κόντρα σε μία δυνατή ομάδα. Είχαμε ωραία στάση, παρά τα θέματα που είχαμε με την άμυνα στο τέλος. Κρατάμε ότι γυρνάμε σπίτι μας με ένα καλό αποτέλεσμα. Δεν τέλειωσε ακόμη η υπόθεση – πρόκριση, υπάρχει ακόμη ένας γύρος. Εμείς δεν πρόκειται να χαλαρώσουμε στα επόμενα παιχνίδια, δεν τίθεται τέτοιο θέμα», ανέφερε αρχικά ο Ιταλός τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς για τον ΠΑΟΚ ο Μοντέλα τόνισε: «Είναι μία δυνατή ομάδα. Μακάρι να συνεχίσει μαζί μας στον επόμενο γύρο του Europa League», ενώ κληθείς να σχολιάσει την ατμόσφαιρα της Τούμπας, είπε: «Χάρηκα ιδιαίτερα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ χειροκρότησαν την ομάδα τους παρά την ήττα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους οπαδούς της Φιορεντίνα και είναι πολύ σημαντικό».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης