Απίστευτο… θέαμα πρόσφερε μοντέλο από την Βρετανία κατά την διάρκεια του μεγάλου τελικού football στην Αυστραλία, καθώς έμεινε γυμνή μετά τη νίκη της Hawthorn επί της Sydney Swans.

Συγκεκριμένα, η 26χρονη Χίδερ Μακ Κάρντεϊ αποφάσισε να προσφέρει… πλούσιο θέαμα σε χιλιάδες οπαδούς του αθλήματος που έδωσαν το «παρών» στον τελικό που φιλοξενήθηκε στο Cricket Club της Μελβούρνης, καθώς μετά την λήξη του αγώνα, έβγαλε τα ρούχα της και πανηγύρισε έξαλλα την κατάκτηση του τίτλου από την Hawthorn.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η κίνησή της προκάλεσε τα βλέμματα πολλών οπαδών, οι οποίοι… ξέχασαν τι είχε γίνει στον αγωνιστικό χώρο και είχαν στρέψει την προσοχή τους στις σουίτες του σταδίου.

Ωστόσο, η… δράση της Χίδερ Μακ Κάρντεϊ δεν… περιορίστηκε εκεί, μια και μόλις η Αστυνομία προσπάθησε να την σταματήσει, αυτή επιτέθηκε στους άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας, κάτι που έφερε την σύλληψή της και την παραμονή της στο κρατητήριο. Μάλιστα, οδηγήθηκε στην δικαιοσύνη και αφέθηκε ελεύθερη έπειτα από εγγύηση που ορίστηκε.

Κατά την έξοδό της, η 26χρονη Σκοτσέζα, δεν έδειξε μετανιωμένη για την στάση της, μια και όπως τόνισε, η απώλεια των ενδυμάτων έγινε έπειτα από στοίχημα. Ποιο ήταν αυτό; Η Hawthorn να κατακτήσει τον τίτλο, όπως και έκανε, με αποτέλεσμα, το μοντέλο να κρατήσει την… υπόσχεσή της και να προσφέρει καλύτερο… θέαμα από τους θριαμβευτές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης