Βαθιά υπόκλιση στο ταλέντο και την αξία του Ρομπέρτο έκανε ο συμπατριώτης του Ισπανός επιθετικός της Γιουβέντους, Αλβάρο Μοράτα, ο οποίος νικήθηκε κατ΄ επανάληψη από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού.

Ο 22χρονος επιθετικός ήταν πηγή κινδύνων για την εστία των «ερυθρόλευκων» στο δεύτερο ημίχρονο και το ότι δεν σκόραρε οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στην εκπληκτική βραδιά που βρέθηκε ο Ρομπέρτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, σε μια δυνατή έδρα, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε νικήσει. Θεωρώ τον Ρομπέρτο ως έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο, χωρίς όμως αυτό να αποτελεί δικαιολογία για την ήττα μας. Δουλειά μου είναι να σκοράρω και δεν το έκανα» υπογράμμισε ο Μοράτα.

Ο Τζίτζι Μπουφόν τόνισε πως «κάναμε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για γκολ. Προσπαθούσαμε να επιστρέψουμε σε ένα παιχνίδι που αξίζαμε. Αν είχαμε παίξει σε όλο το παιχνίδι όπως στο δεύτερο ημίχρονο, το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Η αλλαγή του ρυθμού ήρθε επειδή ο μίστερ διόρθωσε μερικά πράγματα σε κάποιες θέσεις».

Ο Κάρλος Τέβες δεν μπορούσε να πιστέψει τις αποκρούσεις που έκανε ο Ρομπέρτο. «Ο τερματοφύλακάς τους έκανε εκπληκτική εμφάνιση και τούς επέτρεψε να πάρουν τη νίκη. Η δική μας σκέψη είναι το πώς θα γυρίσουμε σελίδα. Είμαστε Γιουβέντους και θα πρέπει να πιάσουμε ακόμα καλύτερη απόδοση. Δεν κάναμε πάντως εμφάνιση για να αξίζουμε ήττα» είπε ο Αργεντινός διεθνής επιθετικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης