Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Ντιέγκο Κόστα στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της Τσέλσι με την Έβερτον, όπως τόνισε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ο Ζοζέ Μουρίνιο.

«Κάνουμε τα πάντα έτσι ώστε να μπορέσει να μας βοηθήσει» τόνισε στους εκπροσώπους του Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός των Λονδρέζων και συνέχισε: «Δεν προπονήθηκε τις τελευταίες δύο ημέρες, ωστόσο σήμερα είναι η τελευταία προπόνηση και πρέπει να λάβουμε μία οριστική απόφαση για το αν θα επιλεγεί ή όχι στην αποστολή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν ο Ισπανός διεθνής επιθετικός δεν μπορέσει να βοηθήσει την Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι πολύ πιθανό να «ηγηθεί» της επιθετικής γραμμής των «μπλε» απέναντι στους «τόφις», καθώς ο Φερνάντο Τόρες παραμένει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών (Μίλαν).

Ο Μουρίνιο πήρε θέση και για το θέμα αυτό: «Αυτό που είναι ξεκάθαρο για μας ως σύλλογο είναι ότι μέσα στη σεζόν χρειαζόμαστε τρεις επιθετικούς. Αυτός (σ.σ. Τόρες) είναι ένας από αυτούς. Μου αρέσει ως άνθρωπος, μου αρέσει ως παίκτης, οπότε, εάν θέλει να φύγει, θα πρέπει να μου το είχε ζητήσει, κάτι που δεν έχει κάνει έως τώρα. Εάν θέλει να φύγει, πιστεύω πως είναι για να δοκιμάσει μία νέα ζωή, ένα νέο σύλλογο, μπορεί ένα άλλο πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης