Στην βελτίωση που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός, αλλά και η απόδοση του ίδιου, στάθηκε ο Εμίρ Μπαϊράμι που με δηλώσεις του στα κανάλια Nova τόνισε ότι η ομάδα πρέπει να μαθαίνει από τα λάθη της για να φτάσει στο επόμενο επίπεδο.

Αναλυτικά ο Εμίρ Μπαϊράμι μίλησε στην κάμερα της Nova…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το παιχνίδι με τη Δυναμό Μόσχας: «Για να είμαι δίκαιος, όταν παίζεις υπό τέτοιες συνθήκες, δεν έχεις κάτι για να παίξεις. Και αυτό γιατί έχουμε ήδη αποκλειστεί. Όμως δώσαμε το 100%, παίξαμε για το σύλλογο και τους οπαδούς μας και τα πήγαμε καλά. Όλοι μας πραγματικά προσπαθήσαμε και κάναμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα. Σκοράραμε, έχασα μια πολλή καλή ευκαιρία και νομίζω ότι όλοι μας προσπαθήσαμε πολύ σκληρά. Οι καιρικές συνθήκες ήταν επίσης πολύ δύσκολες. Είχε πάρα πολύ κρύο, κάτι το απίστευτο, όμως όλοι παίξαμε για τη φανέλα του Παναθηναϊκού».

Για το αν πιστεύει ότι σταδιακά βελτιώνεται ο Παναθηναϊκός: «Κάθε μέρα “μεγαλώνουμε” ως παίκτες και ιδιαίτερα οι νεότεροι. Είχαμε ένα αργό ξεκίνημα, βελτιωνόμαστε σιγά- σιγά και οι νεαρότεροι παίκτες αναλαμβάνουν πλέον περισσότερες πρωτοβουλίες. Κάθε μέρα που περνάει, παίζουμε όλο και περισσότερο ως ομάδα. Αν δείτε το παιχνίδι απέναντι στη Δυναμό, έκαναν μια ευκαιρία, εκμεταλλεύτηκαν ένα δικό μας λάθος και σκόραραν. Πρέπει να μάθουμε από αυτές τις καταστάσεις, ώστε να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη, γιατί σε αυτό το επίπεδο σε “σκοτώνουν”».

Για το αν αισθάνεται ότι έχει βελτιωθεί: «Αισθάνθηκα… παγωμένος (γελάει). Στο παιχνίδι αισθάνθηκα καλά. Στα τελευταία λεπτά ήμουν αρκετά κουρασμένος, όμως νομίζω πως σταδιακά γίνομαι καλύτερος και πιο δυνατός».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης: Προδόθηκε από την άμυνά του στη Μόσχα ο ΠΑΟ, ήττα με 2-1 από τη Ντιναμό

Α.Α.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης