Εφιαλτικές θα μπορούσαν κάλλιστα να χαρακτηριστούν οι τελευταίες οκτώ ημέρες για τη Μπαρτσελόνα.
Σε αυτό το διάστημα η ομάδα της Βαρκελώνης αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε από τη Γρανάδα στο πρωτάθλημα και απομακρύνθηκε από τον τίτλο, ενώ απώλεσε και το Copa del Rey από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πάντως η ατυχία των Καταλανών έφτασε στην κορύφωσή του, όταν έγινε γνωστό ότι οι Νεϊμάρ και Ζόρντι Άλμπα θα μείνουν εκτός δράσης περίπου 1 μήνα με πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι (ο πρώτος) και θλάση (ο δεύτερος).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε στην ιστοσελίδα της η «Μπάρτσα» ο Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι, ενώ ο Ισπανός αριστερός μπακ υπέστη θλάση στο δεξιό μηρό. Και οι δύο χτύπησαν στη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου με τους Μαδριλένους, ενώ όπως αναφέρεται πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Νεϊμάρ που θα μείνει εκτός δράσης τουλάχιστο για 1 μήνα, ενώ τρεις με τέσσερις εβδομάδες υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει ο Άλμπα.

Στην καλύτερη γι’ αυτούς περίπτωση θα προλάβουν να παίξουν στο μεγάλο ντέρμπι της πριμέρα ντιβιζιόν με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στις 18 Μαΐου, παιχνίδι που δεν αποκλείεται να κρίνει και τον τίτλο στην Ισπανία.
Πέντε…στροφές πριν το φινάλε η Μπαρτσελόνα έπεσε στην 3η θέση της βαθμολογίας, τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο και έναν από τη δεύτερη, Ρεάλ.

Τραυματίας είναι και ο σκόρερ των Καταλανών στον τελικό του κυπέλλου, Μαρκ Μπαρτρά, ο οποίος υπέστη τράβηγμα και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ματς πρωταθλήματος με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, στο «Καμπ Νου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης