Ο Μάρκους Μπεργκ με το γκολ του στο ματς απέναντι στην Καλλονή «ξελάσπωσε» τον Παναθηναϊκό, χαρίζοντας στους «πράσινους» το πολύτιμο τρίποντο.

Μετά το ματς στη Λεωφόρο ο Σουηδός επιθετικός, στις δηλώσεις του, όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι οι διαιτητές δεν δίνουν πέναλτι στον Παναθηναϊκό, επισήμανε: «Θα έπρεπε να μας έχουν δώσει περισσότερα πέναλτι, αλλά έχουμε συνηθίσει αυτήν την κατάσταση. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας σε κάθε παιχνίδι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το βραβείο του MVP και αν έχει… βαρεθεί να αναδεικνύεται κορυφαίος σε κάθε αγώνα του Παναθηναϊκού, ο Σουηδός «γκολεαδόρ» τόνισε: «Το ίδιο μου λέει και η κόρη μου. Η αλήθεια είναι ότι κρατάει τα τρόπαια του MVP όταν κοιμάται. Τώρα θα αρχίσω να δίνω και στον γιο μου».

Ερωτηθείς για τις κλειστές άμυνες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, είπε: «Σίγουρο είναι δύσκολα για εμάς απέναντι σε τέτοιες άμυνες, αλλά το συνηθίζουμε όλο και περισσότερο».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι την Δευτέρα έρχεται ο ατζέντης του για να τελειώσει η ανανέωση του συμβολαίου του, ο επιθετικός του «τριφυλλιού» υπογράμμισε: «Η υπόθεση έχει τελειώσει εδώ και καιρό. Απλά τώρα θα κάτσουμε όλοι μαζί σε ένα τραπέζι και για να τελειώσει και τυπικά το θέμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης