Στην Αθήνα αφίχθη το μεσημέρι του Σαββάτου μαζί με την υπόλοιπη αποστολή της Ρόμα (σ.σ.: δίνει φιλικό απόψε με την ΑΕΚ) ο Βαλμίρ Μπερίσα, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα αποτελέσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού.

Τον Σουηδό – με κοσοβάρικες ρίζες- επιθετικό, ο οποίος θα αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο στο «τριφύλλι» από τους «τζιαλορόσι», υποδέχτηκαν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Νικόλας Βασιλαράς  και ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο παίκτης, μετά την άφιξή του δήλωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ: «Ήρθα σε ένα μεγάλο κλαμπ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα για να παίξω στον Παναθηναϊκό και να πάρω παιχνίδια στα πόδια μου. Ο Παναθηναϊκός μου δίνει μια καλή ευκαιρία για να εξελιχθώ. Γνωρίζω πολύ καλά τη νέα μου ομάδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέχεια ο 18χρονος επιθετικός:

Για το αν έχει μιλήσει με τους Σουηδούς (Μπαϊράμι, Μπεργκ) του Παναθηναϊκού ή τον Τοροσίδη (συμπαίκτη του στη Ρόμα): «Έχω μιλήσει και με τον Μπαϊράμι αλλά και με τον Τοροσίδη και μου έχουν πει τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό. Έχω καλό προαίσθημα και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το αν αποτελεί γι αυτόν έξτρα κίνητρο η Ευρώπη
: «Είναι πολύ σημαντικό πράγμα να παίζεις στην Ευρώπη. Μιλάμε για την δεύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Γιουρόπα Λιγκ. Είναι καλό που θα έχω την ευκαιρία να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την διοργάνωση».

Για το αν η παρουσία επιθετικών όπως οι Μπεργκ και Πέτριτς τον βοηθήσουν να εξελιχθεί:
«100%. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει μεγάλους επιθετικούς στο ρόστερ του και αυτόι θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ και να γίνω καλύτερος παίκτης».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν είδε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μίντιλαντ: «Φυσικά και το είδα το παιχνίδι. Ο Μάρκους είναι σε εξαιρετική κατάσταση και χαίρομαι που θα παίζουμε μαζί».

Για τη δική του κατάσταση: «Είμαι απόλυτα έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό όποτε μου το ζητήσει ο προπονητής μου».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης