Δύσκολη υπόθεση χαρακτήρισε ο Λοράν Μπλαν την περίπτωση απόκτησης του Άνχελ Ντι Μαρία από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου.

Σε σημερινές δηλώσεις του ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν φάνηκε μάλλον απαισιόδοξος για τις πιθανότητες να αποκτηθεί από τη Ρεάλ ο Αργεντινός διεθνής, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Για μεγάλους παίκτες όπως ο Ντι Μαρία, υπάρχουν σίγουρα πολλοί σύλλογοι που ακολουθούν. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει μεταγραφικά (σ.σ. αναφέρεται στους περιορισμούς λόγω financial fair-play). Ο πρόεδρος μού επιβεβαίωσε ότι είναι μία δύσκολη υπόθεση».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μεταξύ ο Μπλαν προανήγγειλε -εμμέσως πλην σαφώς- την αποχώρηση του Αντριέν Ραμπιό, από τη στιγμή που ο νεαρός μέσος αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους πρωταθλητές Γαλλίας. «Η καλύτερη λύση για μένα θα ήταν να έμενε στο Παρίσι, προφανώς όμως δεν συμμερίζεται αυτή την άποψη. Μένει ένας χρόνος στο συμβόλαιό του και ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Είναι πιθανό να φύγει, αλλά δεν θα σας πω τον προορισμό» επισήμανε ο Γάλλος τεχνικός.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης