«Κόκκινο» άναψε ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον στη συμμετοχή του Χαβιέρ Ερνάντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα του Μεξικού.

Σύμφωνα με τον διευθυντή των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της χώρας, Έκτορ Γκονζάλες Ινιαρίτου, ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας αρνήθηκε στο Μεξικό τις υπηρεσίες του διεθνή στράικερ: «Ο Αλεξ Φέργκιουσον δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στους Αγώνες του Λονδίνου. Ο Αλεξ Φέργκιουσον ‘μπλόκαρε’ τη συμμετοχή του Χαβιέρ Ερνάντες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Σκωτσέζος προπονητής από την πλευρά του ισχυρίστηκε πως επήλθε συμφωνία ανάμεσα στον ίδιο και την ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Μεξικού για την «αποδέσμευση» του «Τσιτσαρίτο».

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «κόκκινων διαβόλων» ανέφερε συγκεκριμένα: «Την προηγούμενη σεζόν ήταν σε εκπληκτική φόρμα. Ο δεύτερος χρόνος ήταν πιο δύσκολος, κάτι που σε μεγάλο βαθμό οφείλεται στο γεγονός πως δεν ξεκουράστηκε το καλοκαίρι τα τελευταία τρία χρόνια, καθώς αγωνιζόταν συνεχώς με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Την επόμενη περίοδο θα είναι και πάλι στα επίπεδα που θέλουμε, αφού συμφωνήσαμε με την ομοσπονδία του Μεξικού να ‘απολαύσει’ την ξεκούραση που χρειάζεται για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης