Η Μάλμε κέρδισε με 2-0 τον Ολυμπιακό και πλέον οι ποδοσφαιριστές της κάνουν όνειρα για τη συνέχεια στο Champions League. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Μάρκους Χάλστι, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του έχει την ικανότητα να κερδίσει τόσο την Ατλέτικο Μαδρίτης, όσο και τη Γιουβέντους.

Ο 30χρονος αμυντικός μέσος είπε: «Οι πιθανότητες υπάρχουν, σίγουρα. Υπάρχουν, επειδή ξέραμε ότι θέλαμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα. Τώρα χρειάζεται να σκεφτούμε το επόμενο ματς με την Ατλέτικο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, νομίζω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν πάρουμε έναν βαθμό εκτός έδρας, τότε θα είμαστε χαρούμενοι. Στην έδρα σου πρέπει να παίρνεις τους τρεις βαθμούς και αυτός είναι ο στόχος μας. Είμαστε σε σωστό δρόμο και πρέπει να αξιοποιήσουμε την έδρα μας. Μπορούμε να κερδίσουμε στην έδρα μας την Ατλέτικο και τη Γιουβέντους».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Η συνολική προσπάθεια της ομάδας σήμερα είναι εξαιρετικά καλή. Ήταν ομαδική προσπάθεια και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Στα χαρτιά, όλες οι ομάδες ήταν καλύτερες από εμάς, η Σπάρτα Πράγας, η Σάλτσμπουργκ και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, όλα ήρθαν χάρη στην καλή ομαδική δουλειά και ο Όλσεν κατάφερε να κρατήσει το μηδέν».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης