Πεπεισμένος ότι θα δοθεί λύση στα προβλήματα που αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπουν τη σύναψη μιας καλής συμφωνίας για κεντρική χορηγία εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος.

«Θα γίνει νέος κύκλος επαφών επί των δύο προτάσεων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα κλείσει γρήγορα αυτό το ζήτημα διότι για να μην κρυβόμαστε είναι σημαντικό για την λειτουργία της Σούπερ Λίγκας, η οποία φυσικά αντανακλά και την ποιότητα που έχει το πρωτάθλημα» δήλωσε μετά το αποψινό Δ.Σ. ο πρόεδρος του συνεταιρισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε καμία των περιπτώσεων το συμβούλιο δεν ακύρωσε καμία προσφορά. Απλά ασχολήθηκε με την προσφορά του ΟΠΑΠ. Ήταν υψηλότερη και παρουσίασε ένα ενδιαφέρον όσον αφορά την επανατοποθέτηση της ΟΠΑΠ ΑΕ. Από εκεί και πέρα όμως τίποτα δεν έκλεισε. Τίποτα δεν είναι οριστικό και όλα είναι υπό διαπραγμάτευση. Αληθεύει ότι η πρόταση ήρθε στις 2 το μεσημέρι γι’ αυτό δεν υπήρχε ο χρόνος να υπάρξουν κάποιες πιο εμπεριστατωμένες απόψεις από τα μέλη» πρόσθεσε.

Όπως εξήγησε ο κ. Μποροβήλος «όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της προσφοράς, ήταν ομόφωνη η απόφαση αποδοχή της πρότασης της ΟΠΑΠ ΑΕ. Εκεί που εκφράστηκαν επιφυλάξεις ήταν στο κομμάτι της αποκλειστικότητας της φανέλας και σε κάποια τεχνικά ζητήματα που όπως αντιλαμβάνεστε είναι υπό διαπραγμάτευση διότι όταν κατατίθεται μία πρόταση από έναν χορηγό έχει πλήθος ζητημάτων μέχρι να φτάσουμε στο τελικό σχέδιο το οποίο θα υπογραφεί. Εγώ αναφέρομαι στα κύρια θέματα, τα υπόλοιπα είναι επί μέρους τα οποία δεν σταθούν εμπόδιο πιστεύω για να φτάσουμε σε μία συμφωνία».

Όσο για την εμπορικότητα της ΑΕΚ και συνολικά του πρωταθλήματος ανέφερε πως «η εμπορικότητα της ΑΕΚ θα εξεταστεί σε επόμενο συμβούλιο. Επίσης θα κοιτάξουμε και την δυνατότητα κάποια εταιρεία να αποτυπώσει γενικότερα το πρόβλημά μας, τόσο τις εμπορικές αξίες, όσο και την ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος και άλλα θέματα που πρωτίστως ενδιαφέρουν εμάς, αλλά αντιλαμβάνεστε ότι κάτι τέτοιο ενδιαφέρει και τους χορηγούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ερωτηθείς, τέλος, για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, απάντησε: «Λόγω της ειδικής τεχνογνωσίας που πρέπει να έχεις κάποιος για να τοποθετηθεί σε τέτοια ζητήματα χθες η Σούπερ Λίγκα κάλεσε τις ομάδες, οι οποίες έστειλαν τους καθ’ ύλην αρμόδιους. Ενημερώθηκαν και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης