Ο Κόμπι Μπράιαντ ανυπομονεί να επιστρέψει στα παρκέ του ΝΒΑ. Ο αστέρας των Λέικερς, ο οποίος λόγω τραυματισμού έχασε σχεδόν όλη την περσινή σεζόν για τους «λιμανθρώπους», δήλωσε πανέτοιμος για την επιστροφή του: «Είμαι 100% έτοιμος για την επιστροφή μου», δήλωσε ο 36χρονος αστέρας του ΝΒΑ και συνέχισε: «Προπονούμαι σκληρά, έτσι και οι Λέικερς δουλεύουν πολύ για να φτιάξουμε μια σπουδαία ομάδα. Ελπίζω να έχουμε μια καλή χρονιά».

Ο «Κόμπε» όχι μόνο είναι έτοιμος για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, αλλά δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει για δύο ακόμη χρόνια την καριέρα του: «Το σημαντικό είναι να αποσύρεσαι όταν εσύ το επιλέγεις. Ελπίζω κι εγώ να έχω αυτή τη δυνατότητα και να μην έχω έναν ακόμη καταστροφικό τραυματισμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν φύγω, θέλω να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Ελπίζω ότι για δύο ακόμη χρόνια θα είμαι στα γήπεδα. Από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης, αν δεν έχω τραυματισμούς, μπορώ να παίξω και τις επόμενες σεζόν».

Ο Μπράιαντ έπαιξε σε μόλις έξι ματς την περασμένη σεζόν χάνοντας τα πρώτα 19 λόγω της αποθεραπείας του στον τραυματισμένο του αχίλλειο τένοντα και στη συνέχεια άλλα 57 με πρόβλημα στο γόνατο.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν στις 17 Δεκεμβρίου κόντρα στους Γκρίζλις και σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Λος Αντζελες αναμένεται να παίξει στο πρώτο φιλικό με τους Νάγκετς στο Σαν Ντιέγκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης