Στην ευτυχία που διακατέχει όλους στην Κύμη για την πρώτη νίκη της ομάδας επί του Κοροίβου στην Basket League στάθηκε ο Βασίλης Μπρατσιάκος.

Ο τεχνικός των Ευβοιωτών ανέφερε πως οι παίκτες του έδειξαν αυταπάρνηση τις τελευταίες μέρες, στάθηκε στο γηπεδικό και τις απουσίες όλης της εβδομάδας και στην ευστοχία στα τρίποντα.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Καταρχήν, ήμαστε ευτυχισμένοι για τη σπουδαία νίκη. Πρώτη νίκη της ομάδας μας στην Α1! Το σημαντικό είναι ότι, αν και μετά την ήττα μας στο Λαύριο, είχαμε ένα δύσκολο δεκαήμερο, τα παιδιά έπαιξαν με μεγάλη αυταπάρνηση και έδειξαν ότι δικαίως βρίσκονται σε αυτήν την ομάδα.

Δουλέψαμε πάρα πολύ καλά όλη την εβδομάδα, παρόλο που έχουμε προβλήματα. Δεν κάναμε προπόνηση από την Παρασκευή στο γήπεδό μας, αλλά κάναμε στο κλειστό της Πειραϊκής. Τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση, το έβλεπα στα μάτια τους ότι το πίστευαν το ματς σήμερα. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά, όπως είχαμε πει, γιατί για εμάς ήταν “τελικός”, ήταν ένα ματς χωρίς γυρισμό.

Μπήκαμε δυνατά, παίξαμε 100% και εστιάσαμε σε όλα όσα είχαμε πει. Στην επίθεση είχαμε δουλέψει πολύ, ξέραμε ότι ο αντίπαλος στα πικ εν ρολ θα μας αντιμετώπιζε με χετζ άουτ. Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για αυτό, τους “χτυπήσαμε” εκεί και πετύχαμε 93 πόντους. Το υψηλό ποσοστό μας στα τρίποντα δεν ήταν τυχαίο. Δουλέψαμε σε συγκεκριμένα πράγματα, καθώς γνωρίζαμε ότι θα έχουμε πολλά σουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νομίζω ότι η νίκη σήμερα ανήκει 100% στα παιδιά. Οι Έλληνες παίκτες ήταν συγκλονιστικοί. Θέλω να σταθώ στα δύο πλέι μέικερ, τον Σταμάτη και τον Τζόλο, που μας έδειξαν ότι, αν πιστέψεις τον Έλληνα παίκτη, θα σε δικαιώσει. Τα παιδιά σήμερα έδειξαν ότι δεν έχουμε ανάγκη κανέναν. Ο Τουτζιαράκης, είτε έπαιζε απέναντί του Έλληνας, είτε Αμερικανός, έπαιξε λες και παίζει χρόνια στην Α1. Είμαστε πολύ τυχεροί που έχουμε αυτά τα παιδιά στην ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης