Τη δική του «μάχη» δίνει απόψε (21.30, Novasports) στη Γερμανία ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνοντας ένα καλό αποτέλεσμα που θα του δώσει ελπίδες στη ρεβάνς της Αρκαδίας με τη Μάιντζ

Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έχει ταξιδέψει για τη γερμανική πόλη από την Τετάρτη (30/7) και είναι πανέτοιμη για το μεγάλο ραντεβού. Οι Αρκάδες θεωρητικά είναι πιο έτοιμοι από τους αντιπάλους τους, καθώς έχουν ήδη δύο επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα πόδια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άλλωστε μόλις πριν από μία εβδομάδα η ομάδα της Τρίπολης πέτυχε την πρώτη νίκη σε διεθνές παιχνίδι στην ιστορία της, κάμπτοντας την αντίσταση της φινλανδικής Ροβανιέμι με 4-2.

Σαν ένα «στοίχημα» χαρακτήρισε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης τα δύο παιχνίδια με τη Μάιντς στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο προπονητής του Αστέρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Χερόνιμο Μπαράλες και Φερνάντο Ουσέρο. Πρόκειται για δύο βασικούς ποδοσφαιριστές, αλλά υπάρχει η ελπίδα ότι τα κενά τους θα καλυφθούν και οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Όλα πάντως θα φανούν το βράδυ με τη Μάιντζ του Στέφανου Καπίνο (θα βρίσκεται στον πάγκο) να μοιάζει και να είναι το φαβορί…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης