Μετά την σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης», στο παιχνίδι για το Champions League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τόνισε ότι επιτυχία που επαναλαμβάνεται δεν είναι σύμπτωση και υπογράμμισε ότι σημασία για τους Πειραιώτες έχει η νίκη στο ντέρμπι «αιωνίων», που ακολουθεί.

«Επαναλαμβανόμενη επιτυχία δεν είναι σύμπτωση. Είμαστε μεγάλη ομάδα, με πάρα πολύ ποιοτικούς παίκτες που κάνουν τη διαφορά. Σήμερα παίξαμε πολύ καλά, είμαστε ευχαριστημένοι που νικήσαμε τη Γιουβέντους, αλλά για εμένα αυτό που μετράει είναι να κερδίσουμε την Κυριακή (σ.σ.: τον Παναθηναϊκό). Να εμφανιστούμε σοβαροί όπως σήμερα και να αποδείξουμε το οτιδήποτε μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ρωτήθηκε για τον κορυφαίο του αγώνα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι μόνο ο Ρομπέρτο, είναι και οι 14 παίκτες που έπαιξαν απόψε. Ο Ρομπέρτο έχει δώσει πολλές απαντήσεις κατά καιρούς και δεν χρειάζεται κομπλιμέντα. Διαφημίσαμε ξανά την Ελλάδα στην Ευρώπη και βλέπετε πως συνεχίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη. Θα δουλέψουμε για να είμαστε σοβαροί και συνεχίζουμε με κατεβασμένο κεφάλι».

Τέλος, είπε: «Γράφουμε ιστορία, οι παίκτες επαναλαμβάνουν τις επιτυχίες, πιστεύουν στους εαυτούς τους κι αυτό φαίνεται. Γι’ αυτό εργαζόμαστε καθημερινά, για να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας που ήταν ξανά συγκλονιστικός. Για άλλη μια φορά… σκέφτομαι την Κυριακή. Ζήτω ο Ολυμπιακός».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης