Ο Σαμ Αλαρντάις είναι ο νέος προπονητής της Σάντερλαντ για τα επόμενα 2 χρόνια. Ο Ντικ Άντβοκαατ παραιτήθηκε από τις «μαύρες γάτες» την περασμένη Κυριακή, λόγω της απογοητευτικής πορείας της ομάδας στο ξεκίνημα της Premier League (η ομάδα βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πίνακα χωρίς νίκη μετά από 8 αγωνιστικές).

Από την πλευρά του ο 60χρονος, Αλαρντάις, βρίσκεται εκτός πάγκων από τα τέλη της περασμένης σεζόν όταν και αποχώρησε από τη Γουεστ Χαμ. «Φυσικά και είναι μία πρόκληση. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να βοηθήσω για να επανέλθει η ηρεμία στην ομάδα και η επιτυχία που όλοι επιζητούν», τόνισε μεταξύ άλλων ο έμπειρος προπονητής και συνέχισε: «Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τους ποδοσφαιριστές και φυσικά περιμένουμε όλοι τη βοήθεια των οπαδών της Σάντερλαντ.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην καριέρα του ως παίκτης ο Αλαρντάις αγωνίστηκε ένα διάστημα στη Σάντερλαντ, μεταξύ του 1980 και 1981 και γίνεται ο πρώτος που θα κοουτσάρει τη Σάντερλαντ και την αντίπαλο Νιουκάστλ. Το πρώτο του παιχνίδι, μάλιστα, στο «Στάδιο του Φωτός» θα είναι απέναντι στους «ανθρακωρύχους» στις 25 Οκτωβρίου, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα η ομάδα του θα παίξει εκτός με τη Γουέστ Μπρομ (17/10).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης