O Πλατανιάς πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα την Κυριακή, καθώς επικράτησε στα Περιβόλια με 1-0 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League, χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ναζλίδη (71′).

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναγνωριστικό ήταν το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, ενώ στη συνέχεια το συγκρότημα του Λουτσέσκου άρχισε να ξεδιπλώνεται στον αγωνιστικό χώρο, πετώντας στον… κάλαθο των αχρήστων δύο καλές ευκαιρίες που είχε για να σκοράρει.

Στο 21ο λεπτό ο Σολτάνι αστόχησε από πλεονεκτική θέση απέναντι στον Ολιμπά, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 25’ σε τετ-α-τετ έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πλατανιάς, ο οποίος δεν είχε καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του στα καρέ της Ξάνθης στο πρώτο 45λεπτο, ανέβασε στροφές, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 70΄κέρδισε πέναλτι με τον νεοεισελθόντα Ναζλίδη, ο οποίος με την είσοδό του έδωσε επιθετική πνοή στο συγκρότημα του Χριστόπουλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο… παθών ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε από τα 11 βήματα τον γκολκίπερ των Ακριτών, κάνοντας το 1-0 για τους ερυθρόλευκους των Χανίων.

Στη συνέχεια η Ξάνθη πίεσε για την ισοφάριση και έχασε ευκαιρίες, μια εκ των οποίων ήταν το δοκάρι του Ράνου στο 89′, ωστόσο το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν τους πρώτους βαθμούς μέσα στην έδρα τους.

Κίτρινες: Τετε, Δημήτρης, Ναζλίδης, Τσουράκης – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ράνος, Γουάλας

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος):
Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Αγκιλέρα, Δημήτρης, Μαχαμάτ, Τετε (68΄ Ναζλίδης), Μενδρινός, Τζίλβαν, Μιλούνοβιτς (63΄ Τσουράκης), Τόρες (83΄ Ιτούα).

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζαρόπουλος, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Γουάλας, Λουσέρο (74΄ Ολιβέιρα), Ομπόντο (79΄ Παπαστεριανός), Βασιλακάκης, Κλέιτον, Καπετάνος (62΄ Ράνος), Σολτάνι.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης