Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Ρίζεσπορ σε φιλικό παιχνίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» που βρήκαν δίχτυα με τον Νταβίντ Φουστέρ πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και σημάδεψαν τρεις φορές τα αντίπαλα δοκάρια.

Ο Μάρκο Σίλβα δεν χρησιμοποίησε καθόλου τους Καραμάνο, Τζανδάρη, Γιαννιώτα ενώ έδωσε ανάσες στον Πουλίδο. Ντεμπούτο έκανε κάτω από την εστία ο Στέφανος Καπίνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 22’ ο Ντοσεβί τράνταξε το δοκάρι του Ιτάνζ, ενώ δοκάρι είχε και ο Φουστέρ στο 63’ σε εκτέλεση πέναλτι. Το 1-0 σημειώθηκε στο 83’ με τον Ισπανό να χρίζεται σκόρερ, ενώ στο 90’ το δοκάρι σημάδεψε ο Ολαϊτάν.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είχε δύο αλλαγές, σε σχέση με εκείνη που αντιμετώπισε την Ντούκλα Πράγας πριν από δύο ημέρες. Η διάταξη δεν άλλαξε, παραμένοντας 4-2-3-1.

Ο Ρομπέρτο ήταν κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα, από τα δεξιά προς τα αριστερά ήταν ο Σαλίνο, ο Αυλωνίτης, ο Βούρος και ο Μαζουακού. Δύο κεντρικοί μέσοι ήταν οι Ζντιέλαρ και Μπουχαλάκης, ενώ μπροστά τους, σε ελεύθερο ρόλο ήταν ο «Τσόρι». Δεξιά του έβγαινε ο Ντοσεβί, αριστερά του ο Φορτούνης και στην κορυφή της επίθεσης, μπροστά από την τριάδα, ήταν ο Φράνκο Χάρα.

ΡΙΖΕΣΠΟΡ:
Ιτάνζ, Βιερά, Ομποαμπονά, Αλμπαϊράκ, Καράκας, Κορκμάζ, Κάγια, Ντουρουέρ, Οζέκ, Μπισί, Κουέκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον πάγκο ήταν και οι Ακάν, Κουλετσί, Γιαμάν, Αλτινάι, Οβατσικλί, Σεν, Σιλβέστρ, Γιαλτσίν, Μπαλτσίογλου, Κόζε, Καντάχ, Ακιούχ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:
Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μαζουακού, Αυλωνίτης, Βούρος, Ζντιέλαρ, Μπουχαλάκης, Ντομίνγκεζ, Ντοσεβί, Φορτούνης, Χάρα.

Αγωνίστηκαν και οι Καπίνο, Ελαμπντελαουί, Κασάμι, Ντουρμάζ, Κολοβός, Φουστέρ, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης