Ο Λεβαδειακός επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο στο ματς για την 34η αγωνιστική της Super League, ωστόσο υποβιβάστηκε στις ισοβαθμίες αφού υστερούσε από Πανιώνιο, Πανθρακικό και Βέροια. Τα γκολ των Βοιωτών σημείωσαν οι Μιλοσλάβλιεβ στο 66’ και Μάντζιος στο 68’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο ημίχρονο ο Εργοτέλης, που είχε ήδη υποβιβαστεί, ήταν καλύτερος και πίεσε τον Λεβαδειακό. Οι Κρητικοί έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του 12ου λεπτού όταν ο Τζίλας νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Σηφάκη.

Τελικά οι Βοιωτοί πίεσαν στο δεύτερο μέρος και άνοιξαν το σκορ στο 66’. Ο Μιλοσλάβλιεβ σκόραρε μετά την ασίστ του Μάντζιου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο δημιουργός έγινε εκτελεστής και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Η νίκη του Λεβαδειακού δεν είχε αντίκρισμα, καθώς η ομάδα της Βοιωτίας υποβιβάστηκε στη Football League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εργοτέλης – Λεβαδειακός 0-2 (Novasports Extra 2)

Γκολ: 66′ Μιλοσλάβλιεβ, 68′ Μάντζιος

Κίτρινες κάρτες: Πίτσος, Καλέ – Μιλιάζες, Ζίτο, Μιλοσλάβλιεβ

Εργοτέλης: Σαράνοφ, Ρέντζας (71′ Ολαϊτάν), Λουβιόν, Γκορκς, Πίτσος, Μπόε Καν (60′ Γκέντσογλου), Καζναφέρης, Κούτρης (82′ Καλέ), Χαλκιαδάκης, Γιουσούφ, Τζίλας.

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Στάθης, Τριποτσέρης, Μπουσταμάντε (69′ Βούκσεβιτς), Μιλιάζες, Πελέ, Πουλίδο (85′ Γκόμεζ), Τόμας, Γιακουμάκης (46′ Μιλοσλάβλιεβ), Μάντζιος, Ζίτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης