Αποφασισμένος να παλέψει για την πρόκριση στο φάιναλ φορ της Euroleague θα παραταχθεί αύριο ο Ολυμπιακός στον πέμπτο αγώνα του με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη, όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο Μπράιαν Ντάνστον, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη.

«Είμαστε έτοιμοι γι’ αύριο. Θέλουμε να ξεκουραστούμε τώρα στο ταξίδι, να προετοιμαστούμε ψυχικά και σωματικά και να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Είμαστε στην ίδια κατάσταση και οι δύο ομάδες. Δεν θα είναι πρόβλημα πλέον. Πλέον και οι δύο ξεκινάνε από την ίδια αφετηρία», τόνισε αρχικά ο σέντερ των ερυθρολεύκων και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν είναι μόνο θέμα δικό μου και δικής μου απόδοσης, αλλά ομαδικής και συνολικής παρουσίας. Θέλουμε να είμαστε όλοι έτοιμοι και να δώσουμε τα πάντα».

Καταλήγοντας ο Ντάνστον στάθηκε και στη σημασία της παρουσίας του Σπανούλη στην ομάδα: «Ο Βασίλης Σπανούλης κάνει εύκολη την δουλειά όλων μας. Παίζουν όλοι επάνω του, επικεντρώνουν την προσοχή τους σε αυτόν και στη συνέχεια η δική μας δουλειά είναι πιο εύκολη. Χαίρομαι που είμαι συμπαίκτης του. Νιώθουμε καλά σωματικά, πλέον έχει μείνει ένα ματς και θα δώσουμε τα πάντα για τη νίκη».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης