Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (21:00, Novasports 2), στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς στο μπάσκετ, το οποίο διεξάγεται στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι δύο ομάδες θα δώσουν απόψε το πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν και θα παραταχθούν ανέτοιμες, ωστόσο γνωρίζουν ότι η νίκη στο σημερινό ματς τους φέρνει αγκαλιά με τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός του Γιάννη Σφαιρόπουλου μετά την κυριαρχία του στο περσινό πρωτάθλημα και τις πέντε νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό, σε ισάριθμα ντέρμπι, θα επιδιώξει να διευρύνει το σερί του. Στο αγωνιστικό κομμάτι νοκ-άουτ είναι ο Χάντερ, λόγω τραυματισμού, ενώ ο Καββαδάς βρίσκεται στη Νότιο Κορέα για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων.

Από την άλλη, πλευρά ο Παναθηναϊκός έχει ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ του σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο. Ο νέος τεχνικός Σάσα Τζόρτζεβιτς μαζί με τους Καλάθη, Ραντούλιτσα, Πάβλοβιτς, Φελντέιν και Κούζμιτς ανεβάζουν το επίπεδο, ενώ σε σχέση με τους περσινούς τελικούς θα επιστρέψει ο Γκιστ, ο οποίος εξέτισε την τιμωρία αποκλεισμού του.

Να σημειωθεί ότι οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν και την επόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα της Basket League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Γκόντας, Αναστόπουλος και Κορομηλάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης