Σε δηλώσεις του σε σουηδικό μέσο ενημέρωσης ο Τζίμι Ντουρμάζ αναφέρθηκε στην κλήρωση των ομίλων του Champions League, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την πρώην ομάδα του:

«Ενθουσιάστηκα όταν κληρωθήκαμε με τη Μάλμε. Ήταν η μοναδική ομάδα που ήθελα στον όμιλο. Πραγματικά. Στην πρώτη μου φορά που θα αγωνιστώ στο Τσάμπιονς Λιγκ θα επιστρέψω στο… σπίτι μου και θα αγωνιστώ κόντρα στην Μάλμε, η οποία και εκείνη θα συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση. Το μόνο που δεν κατάφερα ήταν παίξω και εγώ με την ομάδα στον θεσμό αυτόν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Γιουβέντους και τη νέα χρονιά για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό είπε: «Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Η μία ήταν φιναλίστ της διοργάνωσης την προηγούμενη σεζόν και η άλλη είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Όσο για μένα στην ομάδα τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Είμαστε τέσσερις εξτρέμ. Αλλά στον Ολυμπιακό με υπολογίζουν αρκετά. Έχουν σχέδια για μένα. Πιστεύω πως θα είναι δύσκολα τα πράγματα, όμως η ομάδα έχει στόχο να πάει όσο το δυνατόν πιο μακριά στην διοργάνωση, όπως έκανε και πέρυσι. Θέλει να έχει την καλύτερη δυνατή παρουσία».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης