Ο μεγαλοπυγμάχος Αντώνης Γιαννούλας ανακοίνωσε ότι ξαναμπαίνει στα ρινγκ ως επαγγελματίας πυγμάχος, ενώ είχε αποσυρθεί πάνω από μια δεκαετία. Ο Γιαννούλας σήμερα είναι 38 ετών και ανήκει στην αφρόκρεμα της ελληνικής πυγμαχίας της γενιάς 1985-2000, όταν η εθνική ομάδα είχε τεράστιες επιτυχίες και αξιοπρεπή παρουσία στα ελληνικά και διεθνή δρώμενα. Είναι πρωταθλητής Ελλάδος με διεθνείς επιτυχίες και κορυφαία στιγμή της καριέρας του είναι η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Σύδνεϊ, όπου πήρε την ένατη θέση.

Ο Γιαννούλας ανακοίνωσε μέσω του Facebook ότι εκδίδει επαγγελματική κάρτα στον ΣΕΠ (Σύνδεσμος Επαγγελματικής Πυγμαχίας) και ξεκινά την καριέρα του στην επαγγελματική πυγμαχία, εκφράζοντας τη στήριξή του και την εμπιστοσύνη στον Γιώργο Στεφανόπουλο και στο νέο του εγχείρημα στην επαγγελματική πυγμαχία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πραγματοποιήσει το 2015 τον πρώτο του αγώνα στην Ελλάδα, όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ο αντίπαλός του. Στη συνέχεια θα παίξει και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο επαγγελματικό αγώνα στην Ελλάδα, διάρκειας 8 τρίλεπτων γύρων. Ο μάνατζερ του Αντώνη Γιαννούλα, ο μεγαλοεπιχειρηματίας Νίκος Πλαστουργός έχει ήδη μεταβεί στη Γερμανία με σκοπό την αναζήτηση μελλοντικού αντιπάλου του αθλητή του.

Ήδη η ανακοίνωση αυτή αποτελεί μεγάλη ανατροπή για τον χώρο της πυγμαχίας κι έχει αντιμετωπιστεί με ενθουσιασμό από τους λάτρεις της, διότι τα τελευταία χρόνια απουσιάζει το θέαμα και η τεχνική από τα ρινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για πρώτη φορά οι Έλληνες φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην Ελλάδα επαγγελματικό αγώνα, με διεθνείς όρους και κανόνες, αντάξιο σε θέαμα των ξένων αγώνων. Η επιστροφή του Αντώνη Γιαννούλα ξανανεβάζει έπειτα από χρόνια τον πήχη ψηλά, καθώς οι άνθρωποι του χώρου δηλώνουν ότι τουλάχιστον σε ελληνικό έδαφος δεν υπάρχει αντίπαλος του επιπέδου του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης