Δεν άξιζε την ήττα με σκορ 3-0 η Βέροια, σύμφωνα με τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο οποίος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, μιλώντας στην κάμερα της Νova. Παράλληλα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής υπογράμμισε ότι οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα από τον Ολυμπιακό.

«Έχει σημασία το σκορ αλλά δεν αξίζαμε το 3-0. Σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο και αν εξαιρέσουμε το δοκάρι του Μήτρογλου δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα. Από το πέναλτι και μέχρι το 88′ ήμασταν πολύ καλοί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε και κάποιες ευκαιρίες μπροστά. Μας αδικεί το σκορ. Παίζουμε ψηλά στο γήπεδο σε όλα τα παιχνίδια, το κάναμε και με τον Ολυμπιακό που είναι μεγάλη ομάδα και δεν του αφήσαμε πολλούς χώρους. Κάναμε το παιχνίδι μας και αν εξαιρέσουμε τα τελευταία λεπτά πήγαμε καλά», ανέφερε ο μεσοεπιθετικός της ομάδας από την Ημαθία.

Δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι έκανε και ο Νίκος Καλτσάς και επισήμανε ότι δεν έγινε πέναλτι στον Ντουρμάζ. «Προσπαθήσαμε πολύ, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ και χωρίς να θέλω να κρίνω τον διαιτητή έχει δώσει ένα πέναλτι που δεν υπάρχει. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να δημιουργήσουμε φάσεις, στο τέλος ανεβήκαμε ψηλά και ψεχθήκαμε τα δύο γκολ. Πρέπει να προσπαθήσουμε αρκετά για τη συνέχεια. Είχαμε αρκετά καλή εμφάνιση στα 85 λεπτά. Προσπαθήσαμε όπως είπαμε όλη την εβδομάδα να χτυπήσουμε στις αντεπιθέσεις και πλέον κοιτάμε τη συνέχεια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης