Ο Ρουμάνος Ραζβάν Λουτσέσκου είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εκλεκτός του Χρήστου Πανόπουλου για την τεχνική ηγεσία της SKODA Ξάνθης.

Ο ισχυρός άνδρας της θρακιώτικης ομάδας συζητάει μαζί του για τις τελευταίες, όπως φαίνεται λεπτομέρειες, αφού μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει επιτευχθεί συμφωνία, αλλά όλα δείχνουν ότι οι συζητήσεις είναι σε πολύ καλό δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για δεδομένη συμφωνία κάνουν λόγο Ρουμανικά δημοσιεύματα. H ρουμάνικη ιστοσελίδα digisport, αναφέρει κάποια στοιχεία για την ομάδα της Ξάνθης, αλλά και στους δύο Έλληνες που πέρσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας Παντελή Καπετάνο και Μανώλη Παπαστεριανό.

Ο Ράτζβαν Λουτσέσκου αναμένεται ακόμη και μέσα στην ημέρα στην πόλη της Ξάνθης για να ολοκληρώσει την συμφωνία, και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να αναλάβει τα ηνία της ξανθιώτικης ΠΑΕ, μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με την Νίκη Βόλου το οποίο λέγεται ότι θα παρακολουθήσει από κοντά.

Να θυμίσουμε πως ο 45χρονος Ρουμάνος τεχνικός, είναι ο γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου της Σαχτάρ Ντόνετσκ, με τελευταίο σταθμό της προπονητικής του καριέρας την Πετρολούλ του Αντριαν Μούτου, από την οποία για άγνωστους λόγους παραιτήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης