Στα γραφεία του Εθνικού Αλεξανδρούπολης βρέθηκε την Τρίτη ο υφυπουργός Εξωτερικών, Άκης Γεροντόπουλος, προκειμένου να κάνει την εγγραφή του στο 1ο Run Greece της ακριτικής πόλης, που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα του Έβρου στις 28 Σεπτεμβρίου, σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ.

Ο κ. Γεροντόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός… λάτρης του αθλητισμού, αλλά, όπως δηλώνει, με ελλιπή εκγύμναση, λόγω έλλειψης ελεύθερου χρόνου, προέτρεψε τους κατοίκους της Αλεξανδρούπολης, του Έβρου και όλης της Θράκης, να… τολμήσουν το αποφασιστικό βήμα στην καθημερινότητά τους. Να τρέξουν ή να περπατήσουν στο Run Greece, αλλάζοντας τρόπο ζωής και κάνοντάς τον πιο υγιεινό, πιο κινητικό, πιο ζωντανό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακόμη δήλωσε ότι πρέπει όλοι μαζί να στείλουμε ένα μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, μέσα και από την τηλεοπτική κάλυψη της δημόσιας τηλεόρασης, ότι η επαρχία και ιδιαίτερα η ακριτική Θράκη ξέρει να στηρίζει τέτοια μεγάλα γεγονότα και μάλιστα να πρωτοπορεί. Τέλος, τόνισε και την μεγάλη ευκαιρία προβολής της περιοχής, αυξάνοντας μέσω του αθλητικού τουρισμού τους λάτρεις και τους επισκέπτες της περιοχής.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης