«Λειτούργησα με το μυαλό και όχι με την καρδιά», τόνισε ο Γιώργος Καραγκούνης στην Livesport για την επιλογή του να παραμείνει στη Φούλαμ και να αρνηθεί την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Τι δήλωσε στη Livesport:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-για την απόφαση του να αποδεχθεί τη νέα πρόταση της Φούλαμ:

«Είχα πει από την αρχή πως, αν υπήρχε πρόταση από ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, θα ήταν προτεραιότητά για μένα. Πέρασα πολύ καλά πέρυσι, έζησα αυτήν την υπέροχη εμπειρία. Οπότε, όχι, δεν το σκέφτηκα και απάντησα “ναι” στην πρόταση της Φούλαμ. Λειτούργησα με το μυαλό και όχι με την καρδιά».

-για το αν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο μετά το Μουντιάλ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Δεν ξέρω. Δεν μπορώ να το πω από τώρα. Δεν κάνω σχέδια γιατί όποτε κάνω πάντα υπάρχον ανατροπές. Σίγουρα το καλοκαίρι του 2014 στη Βραζιλία θα κλείσω τη καριέρα μου στην Εθνική”.

-για την πιθανή επιστροφή στο Παναθηναϊκό μετά τη Βραζιλία για το κλείσιμο της καριέρας του:

“Έτσι το είχα ονειρευτεί προτού συμβεί ό,τι συνέβη πέρυσι το καλοκαίρι. Από την άλλη, μην ξεχνάς πως είμαι από 13 χρονών στον Παναθηναϊκό. Εκεί μεγάλωσα. Σεβάστηκα την ομάδα, πάντα της σέβομαι και την αγαπώ.

Γύρισα από την Μπενφίκα σε μια ηλικία που θα μπορούσα ακόμη τότε να παίξω για χρόνια στο εξωτερικό. Ας αφήσουμε λοιπόν τα πράγματα να εξελιχθούν για το τι μπορεί να συμβεί του χρόνου το καλοκαίρι”.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης