Χορός εκατομμυρίων ευρώ έχει στηθεί στα πόδια του Κώστα Μανωλά από μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που ερίζουν για την απόκτησή του. Στους «μνηστήρες» του διεθνούς αμυντικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έχει προστεθεί και η Γιουβέντους.

Με αφορμή λοιπόν το φημολογούμενο ενδιαφέρον της «βέκια σινιόρα» για την απόκτησή του, ο εκπρόσωπος του αμυντικού του Ολυμπιακού Γιάννης Ευαγγελόπουλος μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», εκφράζοντας τη βεβαιότητά του ότι ο πελάτης του θα αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τους Πειραιώτες, παίρνοντας μεταγραφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, ο ατζέντης του Μανωλά, αναφορικά με τους «μπιανκονέρι», επισήμανε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τη Γιουβέντους.

«Στην παρούσα φάση δεν έχω κάποια πληροφόρηση για τη Γιουβέντους. Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από την πρωταθλήτρια Ιταλίας. Ίσως αυτό να έχει γίνει με τον Ολυμπιακό, όμως δεν γνωρίζω κάτι για να μπορώ να το επιβεβαιώσω» δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Ευαγγελόπουλος στην ιταλική ιστοσελίδα και πρόσθεσε:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι πως ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό αυτό το καλοκαίρι. Όσο για την τιμή πώλησης; Ο Ολυμπιακός θα το αποφασίσει».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Eπιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης