Απανωτά… limit up έχουν χτυπήσει οι μετοχές του Κώστα Μήτρογλου.

Ο διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού, ο οποίος με το γκολ του στον χθεσινό επαναληπτικό (1-1) με τη Ρουμανία «σφράγισε» την πρόκριση της γαλανόλευκης στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στη φετινή σεζόν έχει εκτοξεύσει την τιμή του ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο γνωστός μάνατζερ FIFA, Βιτσέντσο Μοράμπιτο, που παρακολούθησε από κοντά το Ρουμανία-Ελλάδα και εντυπωσιάστηκε από τον Κώστα Μήτρογλου, αυτή τη στιγμή ο 25χρονος φορ αξίζει αυτή τη στιγμή 15.000.000 ευρώ.

«Βλέποντας την κόντρα της Ρουμανίας με την Ελλάδα μπορώ να πω ότι οι Έλληνες δίκαια πήραν το εισιτήριο για το Μουντιάλ οι Έλληνες.

Είναι μία ομάδα καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο, εξαιρετική στην αμυντική της λειτουργία και ένα ουσιαστικό κέντρο έτοιμο να βγάλει αντεπίθεση με Σαμαρά και Μήτρογλου» δήλωσε για το χθεσινό παιχνίδι στο Βουκουρέστι ο Μοράμπιτο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο… φαινόμενο Μήτρογλου, τονίζοντας: «Ο επιθετικός αυτός είναι πολύ δυνατός, ικανός να κρατάει τη μπάλα και να ανεβάζει την ομάδα, ανελέητος μπροστά από την αντίπαλη εστία.

Όποιος τον θέλει πρέπει να καταθέσει 15 εκατομμύρια ευρώ στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι μετά το Μουντιάλ θα τον δούμε στην Premier League».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διεθνής στράικερ του Ολυμπιακού τη φετινή σεζόν έχει προλάβει να σημειώσει 17 γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού (14 στο πρωτάθλημα και τρία στο Τσάμπιονς Λιγκ).

Μάλιστα έχει σκοράρει έξι φορές με την Εθνική Ελλάδας από τον περασμένο Αύγουστο και μετά, πετυχαίνοντας τρία γκολ στα ματς των μπαράζ με τη Ρουμανία.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης