Στόχος του Ολυμπιακού είναι η νίκη στην επικείμενη αναμέτρηση στην έδρα της Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Μίτσελ.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στην ιταλική εφημερίδα «Tuttosport», υποστήριξε ότι ετοιμάζει εκπλήξεις…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το επικείμενο παιχνίδι στο Τορίνο:

«Θα αντιμετωπίσουμε μια σπουδαία Γιουβέντους. Θα είναι σαν πληγωμένο λιοντάρι. Έτσι, χρειάζεται να είναι τεράστιος και ο Ολυμπιακός. Στόχος μας είναι να έρθουμε στο Τορίνο για να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στη Γιουβέντους, αφού γνωρίζουμε ότι δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι μόνο και μόνο επειδή κερδίσαμε στο πρώτο μεταξύ μας ματς. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας την ήττα από την Τζένοα και το γεγονός ότι έχουμε κερδίσει τον Παναθηναϊκό, στον ψυχολογικό τομέα είμαστε καλύτερα. Ωστόσο, η Γιουβέντους είναι το φαβορί, πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα παίξουμε στην έδρα της.

»Γνωρίζω τι πρέπει να κάνω για να φανεί ο Ολυμπιακός όπως πρέπει. Για αυτό είμαι σίγουρος. Δεν θα φοβηθούμε, θα παίξουμε με υπερηφάνεια. Δεν θα παίξουμε αμυντικά, θα προσπαθήσουμε να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Εάν περιμένεις πίσω τη Γιουβέντους, εάν είσαι φοβισμένος, δεν θα βγεις ζωντανός. Αυτό δεν είναι το παιχνίδι που φαντάζομαι. Θέλω ο Ολυμπιακός να κυνηγήσει μια ιστορική νίκη. Είμαστε ομάδα υψηλού επιπέδου για αυτό θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο, παρότι στα χαρτιά δεν είμαστε τόσο ισχυροί».

Πηγή: sportfm

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης