Συγνώμη από τον Μάρκο Ρόις ζήτησε ο μέσος της Πάντερμπορν, Μάρβιν Μπάκαλορζ, για το τάκλιν που «κόστισε» στο Γερμανό διεθνή επιθετικό μέσο το σοβαρό τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός δράσης έως τον Ιανουάριο.

Ο άσος της Ντόρτμουντ υπέστη ρήξη στους συνδέσμους στον αστράγαλο ως συνέπεια του πολύ δυνατού μαρκαρίσματος που δέχτηκε από τον Μπάκαλορζ στο ισόπαλο 2-2 των ομάδων στην έδρα της «νεοφώτιστης», Πάντερμπορν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Westfalen-Blatt» ο 25χρονος Γερμανός παίκτης τόνισε: «Του είπα πόσο λυπάμαι για την όλη κατάσταση και φυσικά του είπα πως δεν ήταν στις προθέσεις μου να τον χτυπήσω», ενώ πρόσθεσε: «Ήταν ήρεμος, ευχαριστήθηκε που επικοινώνησα μαζί του και κατάλαβε πως δεν είχα σκοπό να παίξω αντιαθλητικά».

Ο Μπάκαλορζ, που είδε την κίτρινη κάρτα, επισήμανε πως βλέποντας κανείς την φάση σε ριπλέι φαίνεται πως το τάκλιν ήταν πολύ δυνατό, αλλά η τηλεοπτική κάμερα έδειξε επίσης πολλές φορές ότι ήταν μία διεκδίκηση της μπάλας «και το μόνο που πραγματικά ήθελα ήταν να διώξω τη μπάλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης