Φαβορί χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο Γκλεν Ρίντερσχολμ, ενόψει του ματς με τη Μίντιλαντ για τα προκριματικά του Europa League.

Ο τεχνικός των Ισραηλινών αναφέρθηκε στο τι περιμένει να δει από τον αγώνα, χαρακτηρίζοντας τους «πράσινους» φαβορί, ενώ τόνισε πως η ομάδα του είναι οι… «Βίκινγκς του Βορρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Παναθηναϊκός φυσικά είναι το φαβορί. Είμαστε μια ομάδα με δεκαπέντε χρόνια ιστορίας. Είναι η πρώτη φορά που πάμε να μπούμε στους ομίλους. Ο Παναθηναϊκός έχει τεράστια ιστορία. Ξέρουμε πως τα τελευταία χρόνια είναι λίγο πίσω από τον Ολυμπιακό αλλά είναι το μεγάλο φαβορί στο δικό μας ζευγάρι» είπε χαρακτηριστικά.

«Αν δείτε τα παιχνίδια με τη Σταντάρ είναι εκπληκτικό το πώς δεν προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός. Μόνο ο θεός του ποδοσφαίρου μπορεί να το ξέρει. Εμείς είμαστε μια ομάδα που ναι μεν κέρδισε την Κοπεγχάγη, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει το φαβορί για την πρόκριση» προσέθεσε.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχει κάτι που τον φοβίζει, ο Ρίντερσχολμ απαντά: «Δεν μας φοβίζει τίποτα. Είμαστε Βίκινγκς από τον βορρά. Η ζέστη αποτελεί κομμάτι του ματς. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό. Μας προβληματίζει το πρέσινγκ του Παναθηναϊκού, αλλά έχουμε και εμείς καλή ομάδα, τακτικά, ατομικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης